Diensten voor aannemers

Freelance assistentie:

 

Tijdelijk extra hulp nodig voor een groot werk? Extra druk door een naderende deadline? Onvoorzien wegvallen van 1 van uw werklieden? Geen zin in het rondcommanderen van een onervaren en ongemotiveerde interim hulp?

EZ WORKS biedt aannemers de mogelijkheid om voor een paar uur, een dag of een langere periode een gemotiveerde en ervaren werkkracht met eigen gereedschap in te huren om hen uit de nood te helpen. Of het nu is om een bestaand team te versterken op een werf of om zelfstandig Uw bedrijf te vertegenwoordigen, EZ WORKS biedt voor U de oplossing. Verschillende formules bespreekbaar.

Ramen en deuren in ALU of PVC:

 

EZ WORKS regelt de volledige afhandeling van uw raam en/of deur project. Van opmeting tot en met plaatsing.

In PVC bevat het gamma een 18 tal basis kleurkeuzes waarmee de in kern wit of crème gekleurde profielen kunnen afgewerkt worden. Voor klanten die meer willen is er een speciale hoogwaardige coating met matsatijnen uitzicht en korrelstuctuur. Via deze coating wordt elke RAL kleur mogelijk.

In ALU kan U kiezen voor blinkend, mat of korrelstructuur in meer dan 400 RAL kleuren.

 

Automatische deuren en poorten:

 

Automatische shuifdeuren, klapdeuren, garagepoorten, tuinpoorten, inrijpoorten, ... Keuze uit verschillende merken en bedieningssystemen. Wenst U een bestaande deur te automatiseren om het openen en sluiten van de deur te vergemakkelijken voor iemand met fysieke beperkingen? Of wil u toegangscontrole hebben in uw gebouw? Wenst u een afscheiding tussen 2 delen van u magazijn die toch snel opent en sluit wanneer iemand moet passeren? EZ WORKS heeft een oplossing voor U of Uw bedrijf.

 

Rioleringswerken:

 

EZ WORKS verzorgd alle normale huishoudelijke rioleringen en doet aanpassingen of herstellingen aan bestaande systemen. Ook voor plaatsing van drainage rond de woning of voor regenwaterrecuperatie systemen kan U bij EZ WORKS terecht. Geen industriële rioleringen of wegeniswerken.

 

Sauna & Whirlpool:

 

EZ WORKS verkoopt en plaatst verschillende soorten sauna's en bubbelbaden. U kan bij EZ WORKS terecht voor losse IR-sauna's, losse Finse sauna's met standaardafmetingen maar ook opbouw of inbouw Whirlpools. Ook ontwerp en creatie van volledig op maat gemaakte ontspanningsruimten, waarbij verschillende type's sauna, whirlpool en rustruimte gecombineerd worden, is mogelijk. Bij de keuze van de materialen wordt er steeds getracht zo goed mogelijk de smaken van de klant te respecteren zonder moeten in te boeten op kwaliteit van de gebruikte materialen. U kan bij EZ WORKS terecht voor ontspanningsruimten in uw tuin, in een bos, in uw kelder of op uw zolder. Van de klassieke Noorse look tot een strakke moderne look.

Tuinhuizen & carports:

 

Op gebied van tuinhuizen kan u bij EZ WORKS terecht voor alles van een simpel klein tuinhuisje om een fiets en een grasmaaier in te plaatsen tot een volledig poolhouse met aangebouwd overdekt terras en buitenkeuken. Uiteraard kan U ook terecht voor een stevige houten garage of carport, al dan niet bekleed met materialen naar Uw eigen smaak. Op gebied van Carports is er ook de mogelijkheid om voor verschillende metalen uitvoeringen te kiezen.

 

Terrassen en muurafwerkingen:

 

Tropisch hout, kunststof, natuursteen, ... Alle soorten terrassen en muurbekledingen kunnen door EZ WORKS geplaatst worden. Aanwerken aan uw oprit, de zandbak van de kids of helemaal rond het zwembad. Alles wordt degelijk en klassevol verzorgd.

Omheiningen:

 

EZ WORKS verzorgd de verkoop en plaatsing van verschillende soorten houten en metalen omheiningen. Verder kan er ook gekozen worden uit het hele Bekaert gamma met tuinafsluitingen en poortjes.

Badkamers & keukens:

 

U kan bij EZ WORKS terecht voor de verkoop en plaatsing van volledige badkamers en keukens. Zowel renovatie als nieuwbouw. Hierbij is er een breed gamma aan mogelijke materialen waardoor alles van een strakke zakelijke look tot een volledig gepersonaliseerde look mogelijk is.

Ontwerp van meubels op maat:

 

Eigen ontwerp en realisatie van op maat gemaakte bureau's, kasten, Skyperuimten, kinderkamers, speelruimtes (voor kinderen en voor volwassenen). Er kan steeds gekozen worden voor volledig afgewerkte meubels / ruimten. Maar ook afwerking door eigen schilder of dergelijke is mogelijk.

Copyright © All Rights Reserved