Diensten voor particulieren

All-round assistentie bij zelfbouwers en klussers:

 

Wil U zelf uw oprit aanleggen, vloerverwarming leggen, de zolder afwerken, de keuken of badkamer vernieuwen, of dergelijke... maar U heeft dit nog nooit gedaan? Of heeft U wel ervaring maar niet genoeg helpende handen in Uw omgeving. Dan biedt EZ WORKS u de oplossing die U nodig heeft. Een ervaren werkman die samen met U de werken plant en uitvoert volgens Uw noden.

 

Ramen en deuren in ALU of PVC:

 

EZ WORKS regelt de volledige afhandeling van uw raam en/of deur project. Van opmeting tot en met plaatsing.

In PVC bevat het gamma een 18 tal basis kleurkeuzes waarmee de in kern wit of crème gekleurde profielen kunnen afgewerkt worden. Voor klanten die meer willen is er een speciale hoogwaardige coating met matsatijnen uitzicht en korrelstuctuur. Via deze coating wordt elke RAL kleur mogelijk.

In ALU kan U kiezen voor blinkend, mat of korrelstructuur in meer dan 400 RAL kleuren.

 

Automatische deuren en poorten:

 

Automatische shuifdeuren, klapdeuren, garagepoorten, tuinpoorten, inrijpoorten, ... Keuze uit verschillende merken en bedieningssystemen. Wenst U een bestaande deur te automatiseren om het openen en sluiten van de deur te vergemakkelijken voor iemand met fysieke beperkingen? Of wil u toegangscontrole hebben in uw gebouw? Wenst u een afscheiding tussen 2 delen van u magazijn die toch snel opent en sluit wanneer iemand moet passeren? EZ WORKS heeft een oplossing voor U of Uw bedrijf.

 

Rioleringswerken:

 

EZ WORKS verzorgd alle normale huishoudelijke rioleringen en doet aanpassingen of herstellingen aan bestaande systemen. Ook voor plaatsing van drainage rond de woning of voor regenwaterrecuperatie systemen kan U bij EZ WORKS terecht. Geen industriële rioleringen of wegeniswerken.

 

Sauna & Whirlpool:

 

EZ WORKS verkoopt en plaatst verschillende soorten sauna's en bubbelbaden. U kan bij EZ WORKS terecht voor losse IR-sauna's, losse Finse sauna's met standaardafmetingen maar ook opbouw of inbouw Whirlpools. Ook ontwerp en creatie van volledig op maat gemaakte ontspanningsruimten, waarbij verschillende type's sauna, whirlpool en rustruimte gecombineerd worden, is mogelijk. Bij de keuze van de materialen wordt er steeds getracht zo goed mogelijk de smaken van de klant te respecteren zonder moeten in te boeten op kwaliteit van de gebruikte materialen. U kan bij EZ WORKS terecht voor ontspanningsruimten in uw tuin, in een bos, in uw kelder of op uw zolder. Van de klassieke Noorse look tot een strakke moderne look.

Tuinhuizen & carports:

 

Op gebied van tuinhuizen kan u bij EZ WORKS terecht voor alles van een simpel klein tuinhuisje om een fiets en een grasmaaier in te plaatsen tot een volledig poolhouse met aangebouwd overdekt terras en buitenkeuken. Uiteraard kan U ook terecht voor een stevige houten garage of carport, al dan niet bekleed met materialen naar Uw eigen smaak. Op gebied van Carports is er ook de mogelijkheid om voor verschillende metalen uitvoeringen te kiezen.

 

Terrassen en muurafwerkingen:

 

Tropisch hout, kunststof, natuursteen, ... Alle soorten terrassen en muurbekledingen kunnen door EZ WORKS geplaatst worden. Aanwerken aan uw oprit, de zandbak van de kids of helemaal rond het zwembad. Alles wordt degelijk en klassevol verzorgd.

Omheiningen:

 

EZ WORKS verzorgd de verkoop en plaatsing van verschillende soorten houten en metalen omheiningen. Verder kan er ook gekozen worden uit het hele Bekaert gamma met tuinafsluitingen en poortjes.

Badkamers & keukens:

 

U kan bij EZ WORKS terecht voor de verkoop en plaatsing van volledige badkamers en keukens. Zowel renovatie als nieuwbouw. Hierbij is er een breed gamma aan mogelijke materialen waardoor alles van een strakke zakelijke look tot een volledig gepersonaliseerde look mogelijk is.

Ontwerp van meubels op maat:

 

Eigen ontwerp en realisatie van op maat gemaakte bureau's, kasten, speciale tafels, Skyperuimten, kinderkamers, hobbykamers, speelruimtes (voor kinderen, maar ook voor volwassenen). Er kan steeds gekozen worden voor volledig afgewerkte meubels / ruimten. Maar indien U toch nog een echt persoonlijke toets wil geven door alles bvb. zelf te schilderen is dit uiteraard ook mogelijk.

Monteren en plaatsen van door U gekochte kasten / meubels:

 

U bent echt geen handige harry maar wenst toch te opteren voor het aankopen van meubeltjes in bouwpakket. Dan kan U via EZ WORKS een betaalbare oplossing hebben om alles snel en vakkundig gemonteerd te krijgen. Sommige winkels bieden zelfs trendy keukens aan in bouwpakket. Door samen met EZ WORKS de juiste samenstelling voor Uw beschikbare ruimte te zoeken, kan U beschikken over een volledig uitgeruste, degelijke en trendy keuken. Terwijl de prijs veel lager blijft dan wanneer U alles op maat moet laten fabriceren.

 

Klussen en afwerkingen binnen en buiten:

 

U kent het wel, U bent al even verhuisd naar de nieuwe woning maar er zijn nog die kleine klussjes die U zelf ging doen, maar die er door het drukke leven nooit van komen. Kadertjes ophangen, opbergschabben plaatsen, alle tijdelijke verlichtingen vervangen door diegene die al weken in de garage in hun doos liggen, de garage schilderen, terrasverlichting plaatsen, de overschot van bouwmaterialen in de voortuin opruimen, de ladder naar de kelder of zolder vervangen door een trap, die afvoerbuis op een stok vervangen door de uiteindelijke brievenbus, het naamplaatje plaatsen aan de bel of aan de poort, .... Of misschien bent U gewoon helemaal niet handig en heeft U nood aan iemand die al deze dingen voor U doet. Wat de reden ook is, EZ WORKS kan al deze klussen snel en proffesioneel voor U komen doen. In plaats van meerdere verschillende personen die op uiteraard verschillende tijdstippen ieder enkel hun ding komen doen, kan 1 persoon alle klussen aansluitend doen. Zo hoeft U zich niet te pas en te onpas vrij te maken om iemand binnen te laten of hoeft U niet aan iedereen sleutels of codes uit te delen. Ook hoeft U niet steeds voorrijkosten te betalen voor eigenlijk kleine prestaties.

Copyright © All Rights Reserved